Servite la micul dejun, la desert sau ca o gustare, friganelele cu banane sunt foarte apreciate de cei mari si nostalgici, dar mai ales de cei mici.

Ingrediente

12 felii paine uscata 150 ml lapte 2 oua 2 linguri zahar 1/2 lingurita scortisoara 150 g unt 2 banane 100 g crema de ciocolata sirop de ciocolata 2-3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
  1. Intr-un vas se bat ouale cu zaharul, se adauga lapte si scortisoara.
  2. Se pun 100 g unt in tigaie sa se topeasca si apoi fiecare felie de paine se trece prin amestecul de lapte.
  3. Se pune la prajit si se procedeaza la fel pana ce sunt rumenite toate feliile. Se adauga la prajit si restul de unt.
  4. Se taie felioare de banane si se asaza cate trei felii pentru o portie alternativ cu crema de ciocolata si felioare de banane. Se stropesc cu sirop de ciocolata si se presara zahar pudra.