Friganele cu banane
25 minute
4 portii
Usor
Servite la micul dejun, la desert sau ca o gustare, friganelele cu banane sunt foarte apreciate de cei mari si nostalgici, dar mai ales de cei mici.
Ingrediente
12 felii paine uscata
150 ml lapte
2 oua
2 linguri zahar
1/2 lingurita scortisoara
150 g unt
2 banane
100 g crema de ciocolata
sirop de ciocolata
2-3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
- Intr-un vas se bat ouale cu zaharul, se adauga lapte si scortisoara.
- Se pun 100 g unt in tigaie sa se topeasca si apoi fiecare felie de paine se trece prin amestecul de lapte.
- Se pune la prajit si se procedeaza la fel pana ce sunt rumenite toate feliile. Se adauga la prajit si restul de unt.
- Se taie felioare de banane si se asaza cate trei felii pentru o portie alternativ cu crema de ciocolata si felioare de banane. Se stropesc cu sirop de ciocolata si se presara zahar pudra.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews