Frigarui caramelizate
20 minute
4 portii
Usor
Daca vrei sa iti rasfeti papilele gustative, prepara aceste frigarui caramelizate delicioase. Nu te lasa intimidata de numele sofisticat, pentru ca sunt extrem de usor de facut.
Ingrediente
600 g carne de miel
2 linguri de zahar
ulei
otet balsamic
sare
piper
100 g fulgi de migdale
Mod de preparare:
1. Carnea taiata cuburi se infige pe betele inmuiate in apa calda si bine scurse. Se pune la prajit in tigaie cu ulei, se presara cu sare si piper si apoi se adauga zaharul. Intre timp, fulgii de migdale se pun la cuptor pentru 2-3 minute.
2. Se lasa zaharul sa se topeasca si sa se caramelizeze si se toarna o lingurita-doua de otet balsamic. Se lasa cat sa se formeze sosul, se trage vasul de pe foc si se presara frigaruile imediat cu migdalele usor rumenite.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews