Va propun aceasta reteta de frigarui de curcan pentru urmatoarea ocazie cand veti incinge un gratar, si sigur veti fi incantati de rezultat.

Ingrediente

un piept intreg de curcan 1/2 pahar iaurt de baut 100 g telemea de oaie 1/2 lingurita coaja de lamaie 2 lingurite suc de lamaie 2 lingurite oregano uscat sare piper

Ingrediente pentru garnitura

o ceapa un ardei gras rosu
Mod de preparare:
  1. Se amesteca intr-un vas iaurtul cu branza faramitata, coaja de lamaie si sucul, oregano, sare si piper.
  2. Se taie carnea cuburi de un centimetru care se pun in acest sos si se amesteca pentru ca toata carnea sa treaca prin sos. Se acopera cu folie si se da la rece pentru 3 ore.
  3. Se pun alternativ pe betisoare de lemn inmuiate in apa, bucati de carne, ardei si ceapa.
  4. Se pun pe gratarul incins pana cand din carne iese zeama alba, la verificare.