Frigarui de curcan la gratar
45 minute
4 portii
Usor
Va propun aceasta reteta de frigarui de curcan pentru urmatoarea ocazie cand veti incinge un gratar, si sigur veti fi incantati de rezultat.
Ingrediente
un piept intreg de curcan
1/2 pahar iaurt de baut
100 g telemea de oaie
1/2 lingurita coaja de lamaie
2 lingurite suc de lamaie
2 lingurite oregano uscat
sare
piper
Ingrediente pentru garnitura
o ceapa
un ardei gras rosu
Mod de preparare:
- Se amesteca intr-un vas iaurtul cu branza faramitata, coaja de lamaie si sucul, oregano, sare si piper.
- Se taie carnea cuburi de un centimetru care se pun in acest sos si se amesteca pentru ca toata carnea sa treaca prin sos. Se acopera cu folie si se da la rece pentru 3 ore.
- Se pun alternativ pe betisoare de lemn inmuiate in apa, bucati de carne, ardei si ceapa.
- Se pun pe gratarul incins pana cand din carne iese zeama alba, la verificare.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews