Nu exista reteta pentru mic-dejun mai rapida decat o frittata cu legume, pregatita la cuptor. E gata in maxim 25 de minute si o servesti cu ceapa verde proaspat tocata presarata deasupra.

Ingrediente

6 oua 120 ml smantana pentru frisca 100 g bacon 100 g rosii cherry 100 g cascaval 2 cepe medii 400 g spanac baby/1 conserva un praf piper 1/2 lingurita sare
Mod de preparare:

1. Bate ouale cu smantana pentru frisca, sarea si piperul.

2. Intr-o tigaie, frige bine baconul intr-o lingura de ulei, apoi adauga si ceapa tocata marunt, cand baconul si-a lasat grasimea.

3. Frige ceapa pana ce devine translucida, apoi adauga rosiile si spanacul si amesteca pana ce spanacul se schimba la culoare.

4. Intr-o tava de cuptor adu impreuna toate ingredientele: Baconul si restul ingredientelor, ouale batute cu smantana si cascavalul.

5. Da tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand fritatta se rumeneste sau se solidifica.

6. Serveste frittata cu ceapa verde tocata presarata deasupra.



din aceeasi categorie