O combinatie delicioasa intre paste si omleta la cuptor, cu un gust bogat de legume proaspete. Frittata e ideala pentru a fi servita la micul dejun sau la pranz.
Ingrediente
150 g sunca 100 g paste 100 g cascaval 6 oua 2 linguri lapte 1 lingurita unt 2 fire ceapa verde 2 ciuperci medii 2 ardei 2 linguri de lapte 2 linguri patrunjel proaspat sare piper boia ardei dulce
Mod de preparare:
1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, taie ceapa, ciupercile, ardeiul si sunca cubulete si caleste-le in unt pentru 30-60 secunde.
2. Bate ouale cu laptele, cascavalul si condimentele, apoi intr-un vas termorezistent aseaza pastele, urmate de legume si ouale batute. Amesteca putin pentru a le omogeniza si da compozitia la cuptor pentru 25-30 de minute, sau pana se rumeneste.
3. Serveste fritatta cu patrunjel proaspat presarat deasupra.
Incearca si
- alte retete din bucataria italiana
- alte retete de paste