Ingrediente
4 crenvursti 4 painici lungi 2 castraveti acri 2 rosii o ceapa rosie 4 foi salata mustar ketchup
Mod de preparare:
- Crenvurstii se pun la fiert si, intre timp, se taie rondele castravetii, rosiile si ceapa.
- Painicile se taie in doua pe lung si se pun in cuptor sa se incalzeasca.
- Se scurg crenvursii si in fiecare painica se asaza salata, rosii pe o parte, castraveti pe cealalta parte si ceapa.
- Se pune cate un crenvursti si se aduce la masa cu mustar si ketchup.
Sfaturi utile
✽ Pentru a gati mai rapid acest preparat, crenvurstii pot fi incalziti cateva secunde in cuptorul cu microunde, dupa ce i-ai intepat in prealabil cu o scobitoare.
✽ Pentru un gust mai bun, unge jumatatile de paine, dupa ce le-ai incalzit in cuptor, cu putin unt si presara un strop de sare.
✽ Foloseste rondele subtiri de ceapa rosie sau ceapa de apa, care sunt mai putin iuti la gust.