Inele de ceapa cu mozzarella
30 minute
2 portii
Usor
Daca ai incercat deja reteta clasica de inele de ceapa, varianta asta ti se va parea clar imbunatatita, cu un gust mai bogat si ceva mai satioasa!
Ingrediente
2 cepe mari
100 g mozzarella
sare
piper
Ingrediente pentru prajit
2 oua
faina
pesmet
ulei
Mod de preparare:
- Curata cepele de foile ingalbenite fara sa le tai. Asaza fiecare ceapa pe tocator si tai-o in 3 bucati, incat sa obtii inele groase de ~1 cm fiecare. Ia fiecare bucata astfel taiata si scoate inelele din ea, grupandu-le 2 cate 2, in ordinea in care le desfaci.
- Taie mozzarella in fasii subtiri si lungi de 4-5 cm, sau cat apreciezi ca ar fi circumferinta inelelor de ceapa. Intre fiecare 2 inele grupate strecoara o fasie de mozzarella/cascaval. Procedeaza astfel cu toate bucatile de ceapa, apoi da-le la congelator pentru 20 de minute.
- Trece inelele de ceapa prin faina, ou si apoi prin pesmet si prajeste-le cate 1-2 minute pe fiecare, pana devin aurii. Serveste inelele de ceapa cu sos marinara.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews