Combinatia de ciocolata si banane este divina nu doar in prajituri si sau pe vafe de casa, ci si intr-o inghetata delicioasa si cremoasa. Iti ia maxim 10 minute s-o faci in casa, cu un minim de efort!

Ingrediente

2 banane congelate (taiate felii) 2 linguri miere 60 g iaurt simplu 2 linguri cacao (ideal neagra) 1 lingurita esenta vanilie
Mod de preparare:

1. Da printr-un robot de bucatarie bananele cu mierea si esenta de lamaie. Adauga apoi iaurtul amestecat cu cacaua separat.

2. Mixeaza ingredientele pana ce compozitia devine cremoasa si omogena, apoi da-o la congelator pentru minim 3 ore inainte de servire.

Sfaturi utile:

✽ Este foarte important sa adaugi cele doua linguri de miere, pentru o consistenta usor de servit.

✽ Daca vrei o inghetata cu iaurt mai cremoasa si cu un gust mai bogat, foloseste un iaurt mai gras, precum cel grecesc.