Credeai ca lasagna poate fi doar un fel principal nu? Ei bine, in varianta dulce e chiar mai irezistibila si nici nu ai nevoie de cuptor pentru ea.
Ingrediente pentru blat
250 g biscuiti de vanilie cu crema alba 6 linguri unt topit
Crema 1
100 g zahar pudra 300 g crema de branza 250 g frisca
Crema 2
1 L lapte 4-6 linguri zahar 2 plicuri pudding
Ingrediente pentru ornat
200 g frisca 100 g ciocolata alba
Mod de preparare:
- Zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Preseaza compozitia intr-o tava termorezistenta si da-o la frigider pentru 20 de minute. Prepara puddingul conform instructiunilor de pe pachet si lasa-l sa se raceasca.
- Bate crema de branza cu zaharul pudra, apoi incorporeaza 250 g frica (poti folosi si smantana pentru frisca). Intinde cea de-a doua crema (cea cu crema de branza) peste blatul de biscuiti si da tava la frigider 10 minute.
- Toarna stratul de budinca deasupra si niveleaza, iar peste pudding intinde frisca ramasa pentru ornat si rade ciocolata alba. Da prajitura la frigider pentru 1-2 ore inainte de servire.