Macarons de cocos
25 minute
6 portii
Usor
Fursecuri delicioase ce se fac super-rapid si care ti se topesc in gura, din numai 2 ingrediente. Incearca reteta de macarons de cocos!
Ingrediente
150 g fulgi de cocos
o sticla lapte condensat indulcit
Mod de preparare:
- Toarna 3/4 din cantitatea de lapte condensat intr-un castron, adauga fulgii de cocos si amesteca.
- Compozitia trebuie sa fie relativ uscata, dar daca iei din ea si o presezi intre degete, sa iasa foarte putin lapte din fulgii de cocos.
- Daca mai e necesar, mai adauga lapte sau fulgi de cocos, pana obtii consistenta mentionata.
- Formeaza fursecurile cu cocos in palma, rotunde sau aplatizate, apoi coace-le in cuptorul preincalzit.
- Aceste macarons se coc foarte repede, deci stai langa cuptor si imediat ce au devenit aurii, scoate-le.
Sfat util
✽ Prepara macarons de cocos si orice alt desert ce contine lapte condensat cu ingredientul preparat in casa, caci cel disponibil in comert nu este similar ca densitate cu laptele condensat.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews