Fursecuri delicioase ce se fac super-rapid si care ti se topesc in gura, din numai 2 ingrediente. Incearca reteta de macarons de cocos!
Ingrediente
150 g fulgi de cocos o sticla lapte condensat indulcit
Mod de preparare:
- Toarna 3/4 din cantitatea de lapte condensat intr-un castron, adauga fulgii de cocos si amesteca.
- Compozitia trebuie sa fie relativ uscata, dar daca iei din ea si o presezi intre degete, sa iasa foarte putin lapte din fulgii de cocos.
- Daca mai e necesar, mai adauga lapte sau fulgi de cocos, pana obtii consistenta mentionata.
- Formeaza fursecurile cu cocos in palma, rotunde sau aplatizate, apoi coace-le in cuptorul preincalzit.
- Aceste macarons se coc foarte repede, deci stai langa cuptor si imediat ce au devenit aurii, scoate-le.
Sfat util
✽ Prepara macarons de cocos si orice alt desert ce contine lapte condensat cu ingredientul preparat in casa, caci cel disponibil in comert nu este similar ca densitate cu laptele condensat.