Mere in aluat
Un desert rapid din numai 3 ingrediente. Ideal pentru momentele in care sunteti in pana de idei sau cand va treziti cu musafiri nepoftiti la usa.
Ingrediente
4 mere golden auriu
450 g aluat foitaj decongelat
1 ou
Ingrediente pentru servit
zahar pudra amestecat cu zahar vanilinat
Mod de preparare:
1. Se curata merele de coaja si se scoate casuta cu seminte.
2. Aluatul se taie in patru si cu fiecare parte se imbraca cate un mar.
3. Se asaza merele in tava de copt tapetata cu hartie de copt si li se face 1 gaura mica in partea de jos.
4. Se unge aluatul cu ou batut si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Se aduc la masa caldute si presarate cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilinat.
Sfat util
✽ Pentru a-i intensifica aroma, puteti presara pe mere putina scortisoara macinata.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews