Ingrediente
un kg muschi de vita 250 g ciuperci albe 2 cepe mici 10 g unt patrunjel o lingura ulei sare un ou un pachet aluat foitaj decongelat o lingura susan
Mod de preparare:
- Muschiul se presara cu sare si se rumeneste pe toate partile in ulei incins. Se scoate apoi si se lasa la cald. Peste ulei se adauga unt si se pune la calit ceapa tocata.
- Se adauga ciupercile taiate marunt sau trecute prin masina de tocat si se lasa pe foc pana ce acestea si-au lasat toata zeama. Se trag de pe foc si se pune patrunjelul maruntit.
- Aluatul de foitaj se taie intr-un dreptunghi pe masura carnii si se asterne stratul de ciuperci. Se asaza carnea, se ruleaza si se transfera intr-o tava de copt. Se unge cu ou batut, se presara susan si se lasa la cuptor pentru 35 de minute daca se doreste carnea usor roze sau 45 de minute pentru o carne bine facuta. Se lasa apoi la racit si apoi se taie.