Daca iti plac mancarurile fast food, sigur ai mancat macar o data nuggets de pui, poate chiar le-ai incercat si pe cele semipreparate, pe care doar le iei si le prajesti. Incearca varianta facuta de la 0, in care stii sigur ca pieptul de pui chiar e piept de pui.
Ingrediente
1. Taie pieptul de pui in bucatele de 4-5 cm.
2. Zdrobeste fulgii de porumb cu un facalet sau in robotul de bucatarie. Amesteca fulgii zdrobiti cu pesmetul si parmezanul.
3. Avand fulgii amestecati cu parmezanul intr-un castron, pune faina intr-un recipient, ouale intr-altul si trece fiecare bucata de pui prin faina-ou-fulgi de porumb.
4. Prajeste nuggets de pui pana devin aurii si crocanti si serveste-i cu sos marinara.
Sfat util:
✽ Pentru a lucra cat mai curat si a irosi mai putine ingrediente, la tavalirea prin faina/ou/fulgi porumb, foloseste mainile astfel: cu o mana tavaleste bucatile de pui prin ingrediente uscate, iar pe cealalta foloseste-o numai pentru a tavali puiul prin ou. Astfel, nu ti se va mai forma o crusta de ingrediente pe maini.
Incearca si alte retete cu specific american