Ouale umplute sunt aperitiv usor de facut si delicios. Iti propunem o umplutura cu peste, care iti va cuceri invitatii.
Ingrediente
1. Ouale si pestele se pun la fiert in vase separate. Ardeii se coc, se pun intr-un vas, se presara cu sare, se lasa 5 minute si apoi se curata de coaja arsa.
2. Ouale fierte tari se taie in doua pe lung, galbenusul se trece prin razatoare, iar albusul se pastreaza intact. Separat, ardeii se mixeaza cu ceapa tocata, smantana si iaurtul. Sosul obtinut se potriveste de sare si piper.
3. Pestele fiert si verificat sa nu aiba oase se amesteca bine cu maioneza si se potriveste gustul de sare si piper. Cu pasta de peste se umplu barcutele de albus, se stropesc cu sos de ardei si se presara cu galbenus ras. Se dau la rece 10 minute inainte de servire.
Bine de stiut:
Nu cumpara niciodata oua care nu au tampila.
Pune 1/2 lingurita de sare in apa in care fierb ouale, pentru a nu se crapa.