Pachetele de carne
Cu putina indemanare si cu o reteta pas cu pas sigur reusesti sa faci niste pachetele de carne delicioase, pentru care sa iti fie admirate abilitatile culinare.
Ingrediente
Ingrediente pentru sos
Pasul 1:
Fiecare felie de carne se asaza intre doua bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.
Pasul 2:
Carnea tocata se amesteca cu parmezanul ras si ceapa marunt taiata si se potriveste de sare si piper.
Pasul 3:
Se repartizeaza carnea tocata pe fiecare felie de carne
Pasul 4:
Se strang marginile carnii formand niste pachetele care se leaga cu sfoara de bucatarie si se pun sa se rumeneasca in ulei bine incins, se intorc, se presara faina, si se mai lasa un minut.
Pasul 5:
Se adauga restul legumelor curatate si taiate marunt. Se pun si cuburile de rosii, foaia de dafin si supa si se lasa la fiert 40 de minute. Spre final, se potriveste gustul sosului de sare si piper.