Paella cu fidea
Plina de nutrienti si foarte gustoasa, Paella ocupa un loc de cinste in bucataria spaniola. Te invatam cum sa o prepari si sa aduci o parte din Spania la tine acasa.
Ingrediente pentru supa de peste
Ingrediente pentru paella
1. Se face intai supa de peste pentru care toate ingredientele se pun la fiert cu 2 litri de apa. Se lasa la fiert o ora, apoi se paseaza si trebuie sa se obtina 1,5 l supa.
2. Se pune tava de paella pe foc, se toarna ulei si, cand s-a incins, se pun crevetii, se lasa un minut si se scot. Se pun rosia si usturoiul, se lasa sa se caleasca si se presara boiaua fara a o arde.
3. Se adauga inelele de calamari, se toarna supa de peste, se lasa sa ajunga la punctul de fierbere si se pun sofranul, sarea si fideaua.
4. Se lasa 5 minute la foc mare, se pun crevetii si se lasa inca 8-10 minute pe foc. Supa trebuie sa se fi evaporat fara ca fideaua sa se fi ars. Se lasa 10 minute sa se aseze mancarea si apoi se serveste.