Paine cu verdeata si usturoi
20 minute
4 portii
Usor
O gustare usoara, pe care o prepari in 20 de minute si o poti manca oricand: dimineata, la cina, ca si gustare.
Ingrediente
o paine rotunda
7-8 frunze busuioc
1/2 legatura patrunjel
1 catel usturoi
1 ramurica frunze de rozmarin
2 linguri unt
200 g cascaval
100 g telemea
Mod de preparare:
- Toaca toate verdeturile apoi amesteca-le cu untul topit. Cresteaza painea pe toata suprafata, fara a strapunge coaja pe partea opusa.
- Imprastie amestecul de unt si verdeata in crapaturile facute. Rade cele 2 tipuri de branza si presara-le peste amestecul de verdeturi.
- Da painea la cuptor pe o tava timp de 15-20 minute la foc mediu, pana cand se rumeneste.
Incearca si:
Paine traditionala fara framantare
Baghete cu mozzarella si usturoi
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews