Se face ușor și rapid și e pe placul tuturor. Pandispanul cu zmeură este un desert pufos si savuros este potrivit pentru orice anotimp. Însă, cum vara este sezonul fructelor, poți să-l încerci în diferite combinații, dar favoritul meu este cel cu zmeură.
8 ouă 4 linguri ulei 250 g zahăr un praf sare 250 g făina 300-400 g de zmeură zahăr pudră pentru servit
Mod de preparare:
- Albusurile se mixează cu un praf de sare și, când începe să se formeze spumă, se toarnă zahărul.
- Se continuă mixarea aproximativ 10 minute, până ce se obține o spumă fermă. Se adaugă galbenușurile, unul câte unul, se amestecă, se toarnă uleiul, apoi se pune și făina și se amestecă ușor cu un tel.
- Se toarna aluatul într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt, se așaza deasupra zmeura, și se coace 25-30 de minute. După răcire se taie și se servește cu zahăr pudră deasupra.