Pentru masa de Paste poti incerca o reteta diferita, de pasca marmorata cu ciocolata, mai ales daca iti place sa gasesti acest ingredient in toate deserturile.
Ingrediente
140 g unt 180 g faina 30 g cacao 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 225 g ciocolata neagra 115 g crema de branza 290 g zahar 4 oua
Mod de preparare:
- Faina se amesteca bine cu praful de copt, cacaua si sarea. 115 g de unt si ciocolata se topesc la bain-marie si, odata topite, se scot si se pun peste 240 g zahar.
- Se amesteca, se adauga 3 oua amestecand mereu, apoi se pune faina.
- Pentru crema, se combina branza cu untul ramas (25 g), se adauga zaharul ramas, un ou si doua linguri de faina.
- Cele doua preparate se toarna alternative intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se amesteca cu varful unei furculite si se coace 50 de minute. Se lasa 30 de minute in tava inainte de a o scoate.