Dacă și tu adori pastele, te vei îndrăgosti de această rețetă. O combinație de carne de pui și cânați amestecate cu paste cremoase, rezultatul e o minunăție și se face în mai puțin de 15 minute.
3 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi 124 g de cârnați rumeniți 2 bucăți de piept de pui 1 lingură de ameste de condimente cajun 480 ml de smântână pentru gătit 400 g de paste penne 110 g de parmezan 10 g pătrunjel tocat (opțional)
Mod de preparare:
- Se pune uleiul în cratiță și se lasă un pic la rumenit cei trei căței de usturoi tocați.
- Adăugați cârnații, amestecați, adăugați și pieptul de pui și amestecul de condimente cajun (rețeta aici).
- Amestecați un pic și apoi adăugați și smântâna. Amestecați din nou și lăsați pe foc până ce începe să fiarbă, apoi adăugați pastele fierte.
- Se amestecă bine și se adaugă și parmezanul și pătrunjelul tocat (pentru mai multă savoare). Se amestecă și se mai lasă pe foc până se topește parmezanul și gata.