O portie de paste cu ton e potrivita in orice moment cand nu stii ce sa gatesti si esti in criza de timp. In plus, reteta aceasta este economica si costa doar 4.5 lei sa prepari o portie.
Ingrediente
2 conserve ton de 240 g fiecare o conserva rosii in bulion o ceapa 8 catei usturoi 2 linguri bulion 2 linguri ulei un praf sare piper o punga spaghete
Mod de preparare:
- In ulei neincins se pune ceapa taiata marunt si se lasa pe foc sa se incinga usor si sa se caleasca.
- Intre timp, pestele se scurge bine, se faramiteaza si se adauga. Se lasa pe foc aproximativ 10 minute cat sa se dizolve aproape.
- Se adauga rosiile taiate cuburi mici, usturoiul curatat si maruntit si bulionul. Se lasa 5 minute. Intre timp, se pun la fiert si spaghetele.
- Se toarna si sucul rosiilor, se potriveste de sare si piper si se lasa pe foc inca 20 de minute. Se aduce apoi la masa cu spaghetele fierte si scurse.