Cauti sa scapi de gatit ore in sir cu o masa ultra-rapida? Pastele sunt intotdeauna un raspuns potrivit! Incearca orice fel de paste preferi intr-un sos pesto delicios, cu aroma subtila de usturoi si branza cu gust puternic si cu mucegai albastru.
Ingrediente
1. Fierbe pastele intr-o cratita incapatoare, cu un praf generos de sare, pentru 8-9 minute.
2. Scurge-le apoi in strecuratoare si clatestele, iar in cratita folosita toarna smantana pentru gatit si adauga catelul de usturoi curatat, zdrobit cu latul cutitului.
3. Dupa ce smantana pentru gatit s-a incins, adauga branza cu mucegai taiata bucatele mici si cele 2 lingurite de sos pesto.
4. Amesteca pana ce toata branza s-a topit in compozitie, apoi elimina catelul de usturoi si incorporeaza pastele scurse.
5. Agita pastele in sosul de pesto cu usturoi pentru 30-60 secunde, apoi serveste pastele presarate cu parmezan si putin piper macinat.