Peste la cuptor

40 minute
4 portii
Mediu

Pestele, in mod special somonul, este indicat a fi consumat cu regularitate, deoarece contine acizi grasi benefici organismului. Prepara somon la cuptor pentru intreaga familie si bucurati-va de o masa sanatoasa.

Ingrediente

o bucata somon proaspat 100 g tofu 10 rosii mici 200 g fasole verde pastai 25 g margarina sare piper

Ingrediente pentru servit

ceapa verde busuioc proaspat
Mod de preparare:

 

  1. Somonul se verifica sa nu aiba oase si apoi se taie in doua pe grosime.
  2. In taietura se asaza fasole, eventual taiata in doua.
  3. Se asaza pestele intr-un vas de cuptor uns bine cu margarina, cu rosiile pe langa el. Se presara sare si piper si se pune margarina. Se lasa la cuptor timp de 30 de minute, maximum. In ultimele 5 minute de stat la cuptor se pune si tofu taiata felii, deasupra.
  4. Dupa ce se scoate pestele de la cuptor, se serveste cu ceapa verde taiata rondele si busuioc.

Incearca si alte retete cu peste