Perfect la cina, alaturi de o portie de legume la tigaie, pestele pané se face in numai 20 de minute si e incredibil de gustos.

Ingrediente

4 fileuri peste alb 3 linguri amidon 150 g biscuiti sarati 2 oua 40 g unt 2 linguri ulei
Mod de preparare:
  1. Biscuitii se mixeaza pentru a obtine o pudra fina.
  2. In trei farfurii se pun separat amidonul, ouale batute si pudra de biscuiti.
  3. Fiecare bucata de peste se trece prin amidon, se inlatura excesul, se trece prin oua si apoi prin pudra de biscuiti sarati.
  4. Se incing uleiul si untul intr-o tigaie si se prajesc bucatile de peste

Sfaturi utile

✽ Pentru a savura un pané mai gros si mai uniform, operatiunea de inmuiere in ou batut, amidon si pudra de biscuiti trebuie repetata de doua-trei ori.

✽ Pentru peste pané, cele mai bune condimente de folosit sunt piperul alb, boiaua, sarea, coaja rasa de lamaie  si ghimbirul ras.