Peste umplut cu lamaie
60 minute
4 portii
Usor
Ingrediente
un peste, dupa gust
2 lamai
4 linguri orez
o ceapa alba
1/2 legatura patrunjel
300 ml vin alb sec
o lingura ulei
sare
piper
Mod de preparare:
- Se fierbe orezul in apa rece cu sare si, intre timp, lamaile se razuie de coaja si se taie cuburi.
- Se scot samburii din pulpa fructelor, se amesteca apoi cu orezul fiert si patrunjelul fin tocat.
- Ceapa se da pe razatoare si se adauga in compozitie, se potriveste gustul de sare si piper si se umple burta pestelui curatat de solzi si eviscerat.
- Se leaga pestele, se pune in vasul de cuptor, se unge cu ulei si se toarna vinul in tava. Se lasa la cuptor 30 de minute, stropindu-l din cand in cand cu sosul din tava.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews