Pesto rosu
25 minute
4 portii
Usor
Un sos pesto rosu delicios poate insoti foarte bine o portie de tagliatelle, o friptura la cuptor sau bruschete. In plus, sosul pesto rosu se prepara foarte rapid.
Ingrediente
10 rosii uscate conservate in ulei
3-4 rosii proaspete
2 catei usturoi
o legatura busuioc
100 g migdale neprajite
3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
- Rosiile crestate se scufunda un minut-doua in apa clocotita si apoi se curata de pielite.
- Migdalele se pun la fiert 10 minute in apa clocotita, iar rosiile uscate se pun la scurs.
- Se taie marunt si rosiile proaspete si se pun in mixer cu cele uscate, busuiocul, migdalele scurse si usturoiul.
- Se mixeaza adaugand uleiul pana la consistenta dorita. Se potriveste gustul de sare si piper.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews