Piept de pui umplut cu branza
25 minute
4 portii
Usor
O reteta rapida si usoara ce se poate transforma in felul principal al unei cine sau al unui pranz. Pieptul de pui umplut cu branza se face in doar 25 de minute.
Ingrediente
un piept de pui
200 g branza feta
6 frunzulite menta
50 g unt
100 ml ulei
100 ml vin alb sec
sare
piper
Mod de preparare:
- Carnea se taie in doua pe locul unde a fost osul pieptului si se obtin astfel doua bucati care, fiecare, se taie in doua pentru a obtine un fel de portofel de carne.
- Branza se faramiteaza cu furculita, se amesteca apoi cu o lingurita de ulei si se adauga menta tocata.
- Se umplu portofelele de carne, cu crema de branza obtinuta, se leaga bine cu ata alimentara, si apoi se rumenesc pe ambele parti in unt topit.
- Se transfera intr-o tava de cuptor, se adauga restul uleiului, vinul, se presara sare si piper si se lasa la cuptor pentru 15 minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews