Piept de pui umplut cu broccoli
Cea mai buna reteta cu broccoli, asta este! Pieptul de pui iese fraged, iar umplutura este o combinatie delicioasa. Le prepari intr-un timp scurt si le dai la cuptor, timp in care poti prepara o salata proaspata, alaturi de care sa servesti pieptul de pui umplut cu broccoli.
Ingrediente
1. Pune bucatelele de broccoli la fiert pentru 5-6 minute intr-o cratita cu capac. Strecoara broccoliul, zdrobeste-l cu ustensila pentru piure si lasa-l sa se raceasca pentru 10 minute. Combina piureul de broccoli racit cu mozzarella rasa, sare si piper.
2. Feliaza pieptul de pui ca pentru snitele si bate-le cu ciocanul de snitele. Intinde bucatile de pui si asaza cate 1-2 linguri de umplutura in centrul fiecareia, apoi strange carnea in jurul umpluturii si infige scobitori pentru a preveni desfacerea lor.
3. Asaza pieptul de pui umplut cu broccoli intr-o tava de cuptor si preasar-o cu sare, piper, boia si cimbru. Da tava la cuptor pentru ~50 de minute la 180 grade, sau pana cand friptura se rumeneste bine la exterior.
S-ar putea sa-ti placa si: