O masa rapida, plina de legume satioase? Nimic mai simplu! Cateva ingrediente comune sunt tot ce ai nevoie, iar daca cele enumerate nu-s preferatele tale, le poti inlocui.
Ingrediente
un pachet aluat foitaj 2 ardei grasi de culori diferite o vanata un dovlecel 2 catei usturoi o ceapa un tub mic branza topita putin busuioc 30 g unt sare piper
Mod de preparare:
- Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in unt. Se presara sare.
- Se adauga vanata si dovlecelul taiate cubulete, apoi ardeii taiati cuburi. Se lasa 10 minute cat sa se inmoaie, sub capac.
- Se trage tigaia de pe foc apoi se adauga usturoiul pisat, busuioc si piper.
- Aluatul decongelat se intinde pe masa, se pune umplutura de legume, se adauga branza direct din tub, se ruleaza si se transfera in tava de copt. Se lasa 20-25 de minute maximum.
Sfaturi utile:
✽ In loc de branza topita poti folosi mozzarella, cascaval sau ementaler.
✽ La acest tip de placinta se poate folosi orice tip de leguma. De exemplu, pentru a-ti fi mai usor, poti cumpara o punga cu mix de legume gata preparat.
S-ar putea sa-ti placa si:
Foietaj cu nuci pecan si sirop de artar