Placinta cu piure auriu
Incearca sa prepari o placinta delicioasa, fara faina. Nu te vei mai satura de ea! Si avem reteta de la Chef Doru Serban de la „Draga mea prietena”.
Ingrediente
1. Pieptul de pui se frige si se taie fasii marunte care se amesteca bine cu mustarul, sare, piper si oul crud. Compozitia se amesteca bine pana se omogenizeaza.
2. Se pune totul intr-o tava unsa cu ulei, se acopera cu un strat de piure amestecat cu branza rasa, cascaval si unt.
3. Se niveleaza bine si se da la cuptor la 180°C, timp de 25 minute, pana cand devine auriu deasupra.
Bine de stiut!
Mare atentie la prepararea piureului de cartofi care acopera umplutura! Cu cat acesta este mai fin
si mai bine „innobilat” cu cascaval si branza rase, cu atat preparatul va fi mai gustos. In plus, crusta
care se formeaza deasupra va fi mai aurie si mai apetisanta.