Te-ai saturat de aceleasi retete clasice si nu stii ce sa mai pregatesti pentru cina? Incearca o bunatate traditional italiana, Pollo Parmigiana. E gata in 30 de minute si este delicios, mai ales in combinatie cu paste.

Ingrediente

500-600 g piept de pui 3 oua 150 g faina 300 g pesmet sos marinara 200 g mozzarella 100 g parmezan 3 linguri de ulei 1 lingura unt sare piper
Mod de preparare:

1. Feliaza pieptul de pui si bate-l cu ciocanul de snitele pentru a il subtia. Bate cele 3 oua cu sare si piper, apoi trece fiecare bucata de pui prin faina, ou si pesmet.
2. Prajeste puiul in cele 3 linguri de ulei incinse, in care ai topit untul. Aseaza pieptul de pui prajit intr-o tava si pune cate 2-3 linguri de sos marinara pe fiecare felie, apoi presara mozzarella si parmezan deasupra.
3. Da tava la cuptorul preincalzit pentru 15 minute si serveste pollo parmigiana cu paste simple, garnisite cu sos marinara.

Incearca si: