Ingrediente pentru blat
Ingrediente pentru foaie
Ingrediente pentru crema
1. Se bat albuşurile cu un praf de sare până se obţine o spumă tare, apoi se adaugă treptat zahărul. Se amestecă apoi cu macul, nuca de cocos şi făina amestecată cu praful de copt şi se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt.
2. Pentru foaie, se amestecă toate ingredientele, se pune compoziţia rezultată pe o tavă şi se dau la cuptor pentru 15 minute.
3. Între timp, se prepară crema: se mixează bine gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă apoi cafeaua şi amidonul, iar la urmă se încorporeaza, treptat, laptele. Se fierbe pe aburi, iar când s-a răcit se amestecă bine cu margarina frecată spumă.
4. Când se asamblează, se pune blatul, apoi jumătate din cremă, foaia de doboş şi restul de cremă. Se poate orna cu ciocolată rasă sau fulgi de nucă de cocos.