Un desert pufos, desprins parca din Rai, de pufos si alb ce e! Uite cum prepari Prajitura Ingerilor cu gust bogat de cocos.
Ingrediente
1. Combina laptele de cocos (ideal cat mai gros) cu uleiul, apoi adauga faina combinata cu praful de copt, nuca de cocos si amidonul.
2. Amesteca pana ce obtii o pasta alba omogena. Bate albusurile spuma cu zeama de lamaie si adauga zaharul treptat, pana ce albusurile se tin de tel.
3. Incorporeaza albusurile in cealalta compozitie, folosind o spatula, cu miscari de jos in sus.
4. Toarna compozitia intr-o forma de tort mica sau intr-o forma de guguluf de 22 cm diametrul, apoi niveleaza compozitia cat mai bine.
5. Da tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Lasa prajitura sa se raceasca in tava, cu gura in jos, pentru a preveni dezumflarea ei.
6. Scoate prajitura ingerilor din forma cand s-a racit complet. Orneaz-o dupa gust si serveste-o rece.