Daca vrei un desert usor de facut si delicios, iti propunem sa incerci prajitura rapida. Nu te gandi ca nu este demna de o masa festiva, pentru ca va fi pe placul tuturor.
Ingrediente:
Ingrediente pentru umplutura
Ingrediente pentru decor
1. Biscuitii se maruntesc, se amesteca bine cu scortitoara si nuctoara si apoi se impart in trei vase. La fel se procedeaza pentru margarina care se imparte in trei si se topeste pentru fiecare strat in parte.
2. Apoi, un prim amestec de biscuiti si margarina se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt, i se da forma dorita si se pune la rece pentru inchegare. Se procedeaza la fel cu celelalte doua straturi. Se pregateste gelatina conform
indicatiilor de pe plic si se bate frisca. Apoi se amesteca gelatina cu frisca si fructele taiate marunt si bine scurse.
3. Pe un platou de servit se transfera cu ajutorul hartiei un prim strat de biscuiti, se pune frisca si se procedeaza la fel cu restul ingredientelor, avand grija ca ultimul strat sa fie de frisca. Se lasa la rece pentru doua ore si se serveste cu ciocolata rasa deasupra.