Ingrediente pentru foi
9 albusuri 9 linguri zahar 9 linguri nuca de cocos 3 linguri faina
Ingrediente pentru crema
50 g cacao 7 linguri lapte 12 linguri zahar 9 galbenusuri un pachet unt
Ingrediente pentru glazura
100 g ciocolata 75 ml frisca
Mod de preparare:
- Pentru foi, se bat albusurile spuma cu zahar, dupa care se adauga faina si nuca de cocos. Se amesteca bine, iar din compozitia rezultata se coc 4 foi.
- Pentru crema se pune intr-o cratita cacaua cu trei linguri de lapte si trei de zahar si se da pe foc sa fiarba. Dupa ce s-a ingrosat, se lasa sa se raceasca.
- Se mixeaza galbenusurile cu 9 linguri de zahar si cu 4 de lapte si se fierb pe baie de aburi pana se ingroasa.
- Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune untul spumat si crema de cacao.
- Se ung foile cu crema obtinuta si se glazureaza cu amestecul de ciocolata si frisca topite la foc mic.