Pui cu ananas la tigaie
Cea mai gustoasa combinatie a verii, inspirata din renumita reteta de pizza Hawaiiana, aceasta este: pui cu ananas, pregatite la tigaie. Puiul iese crocant, iar asocierea cu sos dulce iti va incanta simturile!
Ingrediente
2 bucati piept de pui
3 catei de usturoi
1 ceapa
1 ardei gras
o conserva de 400 g ananas
1 ou
sare
piper
Ingrediente pentru sos
2 linguri amidon
2 linguri sos de soia
sucul din conserva de ananas
Mod de preparare:
- Combina sosul de soia cu sucul de ananas si amidonul, apoi lasa-le deoparte.
- Taie pieptul de pui cubulete si comina bucatelele de pui cu oul batut.
- Trece bucatelele de carne prin faina, apoi prajeste-le in ulei incins, pana se rumenesc, apoi scoate-le pe servete de hartie.
- Soteaza toate legumele (si ananasul) taiate mare intr-o alta tigaie, in 2 linguri de ulei. Dupa 4-5 minute de intors legumele, adauga puiul si toarna sosul de ananas.
- Continua sa amesteci pana ce sosul se ingroasa, apoi serveste puiul cu ananas presarat cu ceapa verde.
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews