Pui cu dovleac
90 minute
4 portii
Mediu
Folosit mult mai des in deserturi decat la mancare, dovleacul este mult subestimat in bucatarie. Incearca un preparat delicios si mai putin comun,
Ingrediente
1/2 dovleac
un piept de pui
zarzavat de supa
500 ml lapte
250 g bacon
25 g unt
Sare
piper
Mod de preparare:
- Dovleacul curatat de coaja si taiat bucati mai mici se pune la fiert in lapte si se completeaza cu apa. Se lasa 20 de minute.
- Carnea de pui se pune la fiert cu zarzavatul si se lasa, la fel, 20 de minute. Se scurge bine.
- Se taie cuburi mici dovleacul fiert si se pune un prim strat intr-un vas de cuptor uns cu unt.
- Se presara sare si piper si apoi se asaza fasii de carne. Se continua pana la finalizarea ingredientelor si ultimul strat se asaza baconul. Se lasa la cuptor pentru 20 de minute.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews