Ingrediente

4 pulpe intregi de pui 3 lamai o legatura coriandru 2 cepe 2 linguri ulei 2 linguri migdale feliate, dupa gust sare piper
Mod de preparare:
  1. Se preseaza doua lamai de suc care se toarna intr-un vas, se adauga o lingura de ulei, coriandrul tocat si se amesteca.
  2. Se pune carnea in vasul cu suc si coriandru, se amesteca, se acopera cu folie alimentara si se lasa 30 de minute la frigider.
  3. Restul uleiului se incalzeste si se caleste ceapa tocata. Se lasa la foc mic si, cand a devenit translucida, se pune intr-un vas de cuptor.
  4. Se asaza carnea, a treia lamaie taiata rondele, se toarna si sucul in care a stat la marinat, se presara cu sare si piper si se da la cuptor pentru 45 de minute, in functie de pui si cuptor. Cu 15 minute inainte de a fi gata, se presara migdalele si se continua coacerea