Ai cateva legume si niste pulpe de pui, insa nu stii cum sa le combini incat sa obtii o masa generoasa, pentru toata familia? Iti dam reteta perfecta!

Ingrediente

6 carnati proaspeti 6-7 pulpe superioare cu os si piele 4-5 ardei de diferite culori 4 cartofi medii 2 cepe 2 linguri condimente italiene piper sare ulei de masline
Mod de preparare:
  1. Frige carnatii in tigaie cate 4-5 minute pe fiecare parte. Cand se racesc, taie-i bucati de 3-4 cm lungime.
  2. Curata si taie ardeii grosier, ceapa solzisori, iar cartofii cuburi. Cresteaza bucatile de pui pana aproape de os.
  3. Amesteca toate ingredientele intr-o tava de cuptor: puiul, carnatii, ardeii, cartofii, ceapa, uleiul de masline (cam 2-3 linguri) si condimentele.
  4. Adauga si zeama rezultata in urma frigerii carnatilor. Da tava la cuptor la 200 de grade pentru o ora. In timpul coacerii, deschide cuptorul de 2-3 ori, scoate sosul cu o lingura si toarna-l peste ingrediente.

Pui cu cartofi la cuptor

Tocana de ciuperci cu pui

Pui in sos rosu