Pui cu sos de ardei copti

50 minute
4 portii
Usor

Sa gatesti preparate gustoase cu tot ce ai de baza in camara sau frigider, fara a mai cumpara alte ingrediente, poate fi o proba de foc daca nu ai retete noi la indemana.

Ingrediente

un piept de pui intreg o ceapa 2 catei de usturoi 6 ardei copti, decongelati 2 rosii in bulion 150 ml supa 2 linguri ulei patrunjel pentru servit sare piper
Mod de preparare:
  1. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si se caleste usturoiul fara sa se arda.
  2. Se pune si carnea taiata cuburi, se presara cu sare si piper si se lasa pana ce isi schimba culoarea uniform, apoi se scoate.
  3. Ardeii copti si ceapa se mixeaza si apoi pasta se pune in tigaie. Se caleste un minut, se pune carnea, se adauga rosiile taiate marunt.
  4. Se toarna supa si se lasa la fiert pana ce carnea este patrunsa. Se aduce cu patrunjel la masa si garnitura, dupa gust.