Sa gatesti preparate gustoase cu tot ce ai de baza in camara sau frigider, fara a mai cumpara alte ingrediente, poate fi o proba de foc daca nu ai retete noi la indemana.
Ingrediente
un piept de pui intreg o ceapa 2 catei de usturoi 6 ardei copti, decongelati 2 rosii in bulion 150 ml supa 2 linguri ulei patrunjel pentru servit sare piper
Mod de preparare:
- Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si se caleste usturoiul fara sa se arda.
- Se pune si carnea taiata cuburi, se presara cu sare si piper si se lasa pana ce isi schimba culoarea uniform, apoi se scoate.
- Ardeii copti si ceapa se mixeaza si apoi pasta se pune in tigaie. Se caleste un minut, se pune carnea, se adauga rosiile taiate marunt.
- Se toarna supa si se lasa la fiert pana ce carnea este patrunsa. Se aduce cu patrunjel la masa si garnitura, dupa gust.