Pui cu sos pesto la cuptor

60 minute
4 portii
Usor

Cina asta e gata de bagat la cuptor in maxim 10 minute, iar intr-o ora e gata! Pregateste un piept de pui la cuptor cu gust fresh de busuioc, acoperit de mozzarella delicioasa.

Ingrediente

2 bucati piept de pui 100 g sos pesto 5 rosii 200 g mozzarella 2 linguri parmezan sare piper condimente italiene
Mod de preparare:
  1. Injumatateste fiecare piept de pui, incat sa obtii 4 bucati, pune-le intr-o tava si unge-le cu cate o lingura de sos pesto pe fiecare.
  2. Asaza feliile de rosii, presara sarea si piperul, asaza cate o felie de mozzarella pe fiecare rosie, apoi presara condimentele italiene si parmezan. Da puiul la cuptor pentru 40-50 de minute si serveste-l cu garnitura de paste, orez sau salata.

Pregateste si o garnitura:

Soté de legume

Legume la tigaie

Piure de cartofi pufos