O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa de pui sotat cu morcovi. Mancarea este sanatoasa si satioasa, putand fi servita fara griji si celor mici.
Ingrediente
500 g piept de pui 2 morcovi 2 catei usturoi o lingura amidon 3 linguri ulei 2 linguri sos de soia putin ghimbir proaspat sare piper
Mod de preparare:
- Carnea taiata cuburi se amesteca cu sosul de soia, usturoiul presat, o lingura de ulei si ghimbirul, se acopera cu folie alimentara si se lasa 30 de minute la frigider, la marinat.
- Intre timp, morcovii se taie rondele sau bastonase si se pun la rumenit in ulei. Se adauga si carnea si se lasa 5 minute la foc mare.
- Amidonul se desface in 100 ml apa, se toarna peste pui si morcovi si se lasa 10 minute pe foc.
- Se potriveste gustul de sare si piper si se aduce la masa, eventual cu garnitura, dupa gust.