Usor de facut si satios, puiul umplut cu branza e ideea perfecta pentru o cina festiva in familie sau, de ce nu, pentru masa de Pasti.
Ingrediente
4 felii piept de pui 200 g branza telemea sau feta 2 linguri urda o legatura marar o legatura ceapa verde 100 g margarina 300 ml vin alb un borcan capere 3-4 fire patrunjel verde, pentru decor
Mod de preparare:
- Se pregateste intai umplutura pentru care se amesteca cele doua tipuri de branza, se mixeaza bine si apoi se adauga ceapa verde si mararul tocate marunt.
- Carnea se taie felii care sa poata fi pliate si se bat cu ciocanul de snitele. Se repartizeaza umplutura pe fiecare bucata de carne si se prinde bine cu scobitori.
- Se topeste margarina intr-o tigaie, se rumenesc portofelele de carne pe ambele parti, apoi se transfera intr-o forma de cuptor cu tot cu margarina din tigaie.
- Se pun vinul, caperele si se lasa la cuptor 40 de minute pana cand se rumenesc frumos. Se aduc la masa ornate cu frunze de parunjel verde.