Rulada este un aperitiv delicios si usor de facut. Iar partea cea mai buna este ca o poti umple cu ce vrei tu. Noi iti propunem sa incerci un amestec de branza, sunca si legume!
Ingrediente pentru blat:
5 oua 5 linguri apa rece 10 linguri faina sare
Ingrediente pentru umplutura:
2 cutii crema de branza un ardei rosu un ardei galben un ardei verde 10 masline 100 g sunca presata
Mod de preparare:
1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, apoi se pun si celelalte ingrediente pe rand. Compozitia se da la cuptor, iar cand este gata se scoate, se lasa sa se racoreasca 5 minute, apoi se scoate pe un prosop umed. Dupa ce se mai raceste 5 minute, se ruleaza cu prosopul si se lasa asa pana cand se pregateste umplutura.
2. Pentru umplutura, se taie ardeii si sunca presata cubulete, iar maslinele feliute, care apoi se incorporeaza in crema de branza. Compozitia obtinuta se intinde pe blat, care se ruleaza.
3. Rulada se da la rece pana la servire.