Aceasta rulada usoara cu crema de branza, dupa o reteta garantata de cititoarea noastra, va fi cu siguranta pe placul intregii familii. Este un desert pe care orice gospodina trebuie sa-l incerce macar o data.
Ingrediente pentru blat
4 oua 120 g zahar 120 g faina o lingurita praf de copt 2 linguri cacao
Ingrediente pentru umplutura
150 g crema de branza 100 g frisca 4 linguri zahar pudra esenta de vanilie fructe ( afine, zmeura, prune, piersici) Mod de preparare:
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile treptat, apoi se ancorporeaza faina amestecata cu praful de copt si cu cacaua. Se toarna aluatul antr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 15-20 de minute.
Se scoate blatul pe o hartie de copt si se ruleaza. Se lasa sa se raceasca.
Se amesteca bine crema de branza cu zaharul pudra, frisca si esența de vanilie. Se desface blatul, se antinde crema, se presara fructele de sezon si se ruleaza la loc.
Reteta trimisa de Dana Gorgorin, Bucuresti