Desi e tare greu de crezut, bunatatea asta plina de ciocolata si cocos nu are nevoie de coacere. O prepari si o dai direct la frigider!
Rulada de ciocolata cu cocos
250 g biscuiti cu cacao 4 linguri sos de ciocolata 1 lingurita cafea instant 100 g cocos 40 g zahar pudra (optional) 2 linguri unt lapte condensat
Mod de preparare:
- Zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu lingurita de cafea instant, siropul de ciocolata si o lingura de unt moale. Cand aluatul devine inchegat, e gata de intins.
- Amesteca fulgii de cococs cu 1-2 linguri lapte condensat, o lingura de unt moale si zaharul pudra (numai daca laptele condensat e neindulcit).
- Intinde aluatul cu ciocolata pe o hartie de copt unsa cu putin ulei, intr-o forma cat mai dreptunghiulara, apoi raspandeste umplutura de cocos deasupra.
- Uniformizeaza stratul de cocos si ruleaza desertul incet, folosindu-te cat mai mult de foaia de copt. Dupa ce ai strans rulada, da-o la frigider pentru 4-6 ore, apoi serveste-o pudrata cu zahar.