Rulada de curcan este un aperitiv gustos si sanatos. Va asigura succesul oricarui meniu de sarbatoare!

Ingrediente:

4 felii subtiri piept de curcan o ceapa alba o legatura ceapa verde 15 ciuperci conservate o lingura masline verzi o crenguta rozmarin proaspat ulei pentru prajit sare piper
Mod de preparare:

1. Intr-o lingura de ulei se pun la calit cele doua tipuri de ceapa tocate, intai cea uscata si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga cea noua.
2. Se pun apoi ciupercile taiate, daca sunt prea mari, si se lasa pe foc inca 10 minute. Apoi, se lasa la racit si se pun in blender cu maslinele verzi si rozmarinul.
3. Se mixeaza pentru a obtine o pasta care se verifica de sare si se potriveste de piper. Cu acest amestec se umple fiecare foaie de carne, se ruleaza, se prinde cu ata si se prajeste. Se scot apoi ruladele pe servete de hartie si se lasa 10 minute sa se raceasca. Se taie ata si se portioneaza cu un cutit bine ascutit.