Rulada de curcan
40 minute
4 portii
Mediu
Pregateste un fel de mancare sanatos, perfect pentru o masa in 2 sau in familie. Rulada de curcan e potrivita si in zilele de sarbatoare, pentru a inlocui friptura traditionala.
Ingrediente
un piept curcan
150 g fistic
200 g caise uscate
100 g merisoare uscate
200 g bacon neafumat
200 ml vin alb sec
40 ml ulei de masline
Sare
piper
rucola, pentru servit
Mod de preparare:
- Fructele uscate se taie marunt si se pun in apa calda.
- Carnea se taie pentru a obtine o foaie mare de carne care se presara cu sare si piper.
- Se pun fructele hidratate, se presara fistic maruntit, se ruleaza, se inveleste cu bacon si apoi si se leaga cu sfoara de bucatarie.
- Se rumeneste rulada in ulei de masline si apoi se transfera intr-o forma de copt. Se toarna si vinul si se lasa doua ore la cuptor. Se unge din cand in cand cu uleiul in care s-a rumenit rulada. Se serveste pe pat de rucola.
Vezi si alte retete cu carne de curcan
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews