Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau familia, incearca aceasta rulada de miel cu pasta de masline, propusa de Chef Doru Serban la emisiunea „Draga mea prietena” de la Kanal D.
Ingrediente
Se desface pieptul cu un cuțit sub forma unei placi sau a unei foi cat mai plate și mai late.
Se bate oul, se amesteca bine cu verdețurile și maslinele fara samburi, tocate marunt. Se asezoneaza cu sare și piper. Carnea se asezoneaza și ea cu sare și piper și se unge cu ulei de masline.
Apoi se intinde umplutura, se ruleaza și se strange cu ața de bucatarie sau cu o sfoara de bumbac.
Rulada astfel obținuta se frige bine pe toate parțile, apoi se da la cuptor, la 180°C, timp de 30 minute.
Se scoate de la cuptor și se lasa sa se odihneasca cel puțin 10 minute, apoi se taie felii groase, de 1-2 cm. Se servește calda.
Trucul lui Chef Doru Serban
Rulada de miel se frige la foc iute pentru ca sucurile sa ramana in interiorul ruladei.